Spring naar de inhoud

Websites

  Heb je nood aan een (nieuwe) website? Maar heb je zelf geen tijd of zin om hier werk in te stoppen? Ook daar kan ik je bij helpen.

  Ben ik een professionele webdesigner? Zeker niet, daarvoor heb ik niet de nodige grafische skills. En dat weerspiegelt in mijn facturen. Mijn prijs ligt letterlijk x-aantal malen lager. Vooral omdat ik gebruik maak van templates die ontworpen werden door derden. Meer daarover later.

  In het verleden was ik webmaster voor verschillende vzw’s, die me toch wel de nodig studiepunten gaven. Maar toen was alles iets moeilijker. Je had toen te maken met HTML codes, PHP programmatie, SQL databasen…
  Om 1 pagina online te krijgen, moest je al wat goocheltrucjes uit je hoed kunnen toveren. Gelukkig zijn we sindsdien al serieus geëvolueerd, en bestaan er nu CMS websites. Dit zijn website, die op een heel menselijke manier te beheren zijn. Let op, het is nog steeds werk om een goede website te hebben. Want een goed website onderscheid zich van nuttige (!) informatie, mooi lay-out en foto’s, up-to-date informatie…

  Qua technologie gebruik ik WordPress. Dit is een CMS tool die wereldwijd het meest gebruikt wordt. Dus waarom het wiel opnieuw uitvinden? Gewoon de tools gebruiken die zich al meermaals bewezen hebben.

  Ik werk ook samen met een collega IT’er die zich specialiseert in webhosting. Het grote voordeel daarvan is dat alle webhosting in België plaats vindt, en dat ik, en jij, een persoonlijk aanspreekpunt hebben. Dus altijd dezelfde mensen die jou ondersteunen.

  Enkele stappen

  • We bekijken samen wat jij nodig hebt
  • Ik activeer alle webhosting
  • Ik installeer alle software (CMS, templates, plugins…)
  • Ik plaats de eerste artikels ahv jouw input, oude website…
  • Jij kan van dit punt alles zelf updaten, indien gewenst.

  Neem gerust vrijblijvend contact op indien je meer info wenst…

  Enkele voorbeelden

  Oniria; Technologie site
  Psysense; Site rond psychologie & autisme
  Dierenarts Dhont; Site van dierenarts
  Gottemse schutters; Club van kleiduivenschieten
  Vincent Deprez; Sanitaire installaties
  Sequi; loopbaanbegeleiding, burnout…
  Xavier Notebaert; Laswerken, sanitair

  VOC; Opvangcentrum van dieren