Spring naar de inhoud

Elektriciteit

  In een heel ver verleden, waren er een paar jaartjes dat ik ook naar school moest. Mijn toenmalige leerkrachten vonden dat ik boekhouder moest worden, maar mijn passie lag toch elders. Printplaten, knipperende lichten, geluid creëren met een draai aan de knop… Ik moest en ik zou elektronica volgen. En als je elektronica wilt snappen, dan moet je ook elektriciteit snappen. Die 2 gaan nu eenmaal hand in hand.

  Soms denk ik wel es dat ik beter gewoon elektricien zou worden. Dit lijkt tegenwoordig een knelberoep te zijn? En ze hebben hier heel veel mensen in nodig?
  Maar ik geef eerlijk toe dat het slijp- en kapwerk me niet meer kan bekoren. Daarom dat je me niet vlug zal kunnen strikken voor een totaalproject rond elektriciteit te verwezenlijk. Als ik het al es doe, dan zal dit zeker met anderen zijn. Met mensen die graag het voorbereidend werk doen. Ik focus me in zulke projecten meer op het uittekenen van alles, het eventueel aansluiten, en het bordenwerk. Maar eerlijk? Projecten die te maken hebben met domotica, zullen voorkeur krijgen op alles. Je moet nu eenmaal je hart volgen…

  Heb je dus een elektrisch probleem waar je niet direct weg met weet? Werkt je buitenverlichting niet meer? Moet je lichtreclame es gerestaureerd worden? Pompt je vijverfilter niet meer naar behoren? Staan die tijdschakelaars niet meer zoals ze zouden moeten? Heeft je UPS nieuwe batterijen nodig? Brengen die zonnepanelen eigenlijk nog wel genoeg op? Wil je uw eigen elektriciteitsmetingen in grafiekvorm zien? Zouden je schema’s wel eens up to date mogen gebracht worden?

  Laat maar komen!
  Problemen zijn er nu eenmaal om opgelost te worden.

  Contacteer me vrijblijvend als je ergens hulp bij nodig hebt. Dan bekijken we samen waar ik een rol in kan spelen.

  Enkele projecten

  Installatie laadpalen (met inrichting voor publiek laden)
  Installatie van PV panelen en omvormer
  PV Installatie
  Op punt stellen en documenteren van schakelkast
  Project in samenwerking met exKlusYves
  Vervangen van TL met LED lichtreclame die in een vijver (vochtig!) staat
  Domotica en sturing verlichting ter aanvulling van installatie in uitvoering.
  Installatie was iets moeilijker dan dat de klant/installateur had ingeschat.

  Vervangen van complexe setup fluxsensoren naar Astro tijdsklokken
  Wegvallen van elektriciteit door slechte aarding