Spring naar de inhoud

Workshops

  Als je me vraagt wat mijn droomjob zou zijn, dan staat leerkracht toch wel in de top 5. Er is toch niks zo leuk als je kennis te kunnen delen met anderen? En dat je ook nog ziet dat je anderen kan inspireren om aan de slag te gaan met je onderwerp?

  Vandaag compenseer ik die drang door van tijd tot tijd workshops te geven.

  Meestal kadert dit in het werk dat ik voor mijn klanten verwezenlijkte. Zo kunnen jullie alles zelf verder beheren, zonder weken te hoeven studeren. Of hoop ik jullie warm te maken voor de laatste technologieën. Op het eind is dit een win-win situatie. Zo hoeven jullie niet voor elke wijziging mij te contacteren, niet dat je dit niet mag natuurlijk. En in geval van problemen, krijg ik een veel betere probleemomschrijving.

  Welke onderwerpen?

  In de workshops probeer ik wat variëteit te stoppen. Dit kan gaan over hoe een computer nu juist werkt, welke besturingssystemen er bestaan, hoe back-ups je digitale leven kunnen redden, je website beheren, je huis slimmer en slimmer maken …
  In een niet zo ver verleden gaf ik jaarlijks zelfs meerdere sleuteldagen voor motorrijders. Je ziet, als het onderwerp maar met technologie te maken heeft.

  Wanneer?

  Ik probeer dit allemaal kort te houden. Dus geen 10 sessie op donderdagavond of zo. Maar een uurtje of 3 theorie, een vragenuurtje, en het onderwerp zou behandelt moeten zijn.

  De meeste workshops die ik geef, zijn er meer op vraag van jullie. Als ik een 5-tal mensen hoor die een bepaald onderwerp behandelt willen zien, dan werk ik dit uit. Dus contacteer me gerust indien jij over een bepaald onderwerp meer wil horen, en wie weet…

  Ook workshops voor bedrijven zijn mogelijk! Wensen jullie bv meer informatie hoe een goede presentatie te maken, of jullie website samen beheren, hoe met datasanering te beginnen… Contacteer me, en dan bespreek we samen even wat mogelijk is.

  O ja, Ik hou de groepen ook bewust klein, zo is er een betere interactie, en is er meer tijd om specifieke vragen/voorbeelden te behandelen.