Support

Heeft u een probleem? Dan kan u bij ons terecht. Contacteer ons gerust opdat we samen kunnen zien wat voor u de beste oplossing is. 

Om het u en ons makkelijk te maken kunnen we ook support bieden op afstand. Dit heeft tot voordeel dat er minder tijdverlies (afspraken, rijtijden,...) is, en dat u zodoende vlugger geholpen bent.

Doch deze service is niet zo toereikend als fysieke aanwezigheid. Wij doen er alles aan te doen om deze service zo veilig mogelijk toe te passen door gebruik te maken van veilige connecties, up to date systemen... Maar bij deze manier van werken kunnen wij enkele onze zijde garanderen. Deze service biedt evenwel geen garantie tot een oplossing.

 

Support via mail of telefoon

Indien u een technische vraag heeft voor ons, dan kan u dit best doen via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze manier wordt uw aanvraag automatisch verwerkt in ons ticketingsoftware. Zo krijgt u steeds een duidelijk zicht van de status van uw probleem.

Probeer uw probleem zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

  • Indien het over een over probleem gaat betreffende je computer of randapparatuur, vermeld even je besturingsssyteem.
  • Indien het gaat over een website, kopieer even het webadres waar je de fout vaststelt.

 

Hulp op afstand (internet)

Soms is het handiger dat u ons toont wat u bedoelt. Of dat we zelf enkele zaken kunnen nakijken. Natuurlijk spreekt het voor zich dat uw computer hiervoor moet opstarten, met een werkende internet verbinding. 

Het volstaat dat u klikt op één van onderstaande button, en ons vervolgens even contacteert via telefoon. Zorg ervoor dat u de juiste button selecteert (volgens uw besturingssysteem)...

Wij rekenen voor deze dienst met blokken van telkens 5 minuten. Voor één blok betaalt u 5 euro (BTW exclusief). De klant verbindt er zich toe het bedrag binnen één kalenderweek over te schrijven of ter plaatse te komen betalen. Indien u beschikt over een onderhoudscontract met ons, vervalt dit.

 

Windows support op afstand Windows support
op afstand!

 


 

Computer- en internetgegevens

 

Afdrukken E-mail