Workshop 201702 - Domotica, wat is het?

Na ongeveer 4 jaar te spelen met domotica, wordt het tijd dat we onze ervaringen delen met jullie. Tijdens deze workshop overlopen we de aspecten van domotica.
Wat is domotica, wat heb je er zoal voor nodig, hoe kan je deze zaken naar je hand zetten... En wat met inbraak-, brand- of wateralarm, of videobewaking?
De workshop wordt 'hands-on' gegeven. Wat betekent dat we aan de hand van real-life voorbeelden je gaan aantonen wat je allemaal kan doen. En een demo wordt gegeven aan de hand van een werkende installatie.

Volgend puntjes staan reeds op de agenda:

  • Wat is Domotica?
  • Verschillende onderdelen
  • Centrale brein
  • Je persoonlijke toets
  • Valkuilen
Dit kan natuurlijk aangevuld worden met onderwerpen die jullie graag behandeld zien worden. Je kan dit al aangeven tijdens het inschrijven.

Deze workshop gaat door op zondag 05/02 vanaf 9:00 in de lokalen van Psysense (Kerhofstraat 2, 9890 Asper). Verwachte eindtijd is 12:00.
De workshops zijn volledige gratis voor een beperkte groep, dus vlug zijn is de boodschap.


Inschrijven

Inschrijven is 'verplicht' omdat we zo de groepen beperkt kunnen houden. Dat maakt het leuker voor zowel jullie als voor ons.

Op dit moment zijn er nog 6 vrije plaatsen!!!

Heb je zelf nog zaken die je beantwoord wil zien? Geef ze hieronder door, dan proberen we deze in de workshop te verwerken.